Din kurv

Luk
Din kurv er tom.
Subtotal (inkl. moms): 0,00 kr

Om OurDetox

Vores brand OurDetox

Vi kender følelsen af at være utilpas i egen krop, men vi ved også, hvordan det føles at have det helt fantastisk. Det har vi lyst til at dele med dig. Vi har nemlig fundet opskriften på, hvordan du kan få din krop tilbage i balance.

 

Produkter fra OurDetox vil altid være sprængfyldte med vitaminer og mineraler. Disse vitaminer og mineraler er med til at give dig det bedste udgangspunkt, der kan kickstarte din rejse mod en sundere krop.

 

Der findes efterhånden et hav af forskellige slags detox. Mange af disse detox-kure har det til fælles, at du kan føle sult. Det kan for eksempel være i forbindelse med en juicekur. Vi ved, hvor ubehageligt det kan være at høre på en mave, der skriger efter mad.

 

Vi vil gerne tage afstand fra de traditionelle detox-kure. Det gør vi med detox-te, der er sammensat af naturlige ingredienser. Du skal ikke lide aflast, da du kan spise, som du plejer. Vores produkter giver dig mulighed for at rense kroppen, uden at du skal føle sult eller ubehag.

 

Vi ønsker ikke, at du skal begive dig ud i en faste. Vi anbefaler, at du drikker vores detox-te om morgenen. På den måde har du nemlig allerede fastet igennem natten. Drikker du detox-teen om morgenen på tom mave eller sammen med din morgenmad, vil din krop have lettere ved at optage de forskellige antioxidanter, vores detox-te indeholder.

 

Vores produkter er lavet til, at du kan have en almindelig, varieret kost og stadig opleve alle fordelene ved detox-teen. Vi anbefaler, at du drikker rigeligt med vand for at få det største udbytte.

 

Udviklingen af vores produkter

Igennem et års tid har vi i tæt samarbejde med en teplantage skabt en te med en unik sammensætning af naturlige ingredienser. Vi har haft fokus på at udvikle en naturlig, udrensende te af højeste kvalitet.

 

De forskellige urter, vi har valgt til vores detox-te, er dyrket med gamle, traditionelle metoder. Vores ambition var at finde ingredienser, som supplerede hinanden godt og tilsammen gav det bedste multifunktionelle resultat. Det har vi haft stor succes med.

 

Vores detox-te kan hjælpe dig med at kickstarte et vægttab. Derudover kan det også være et perfekt supplement til kosten, hvis du ønsker:

  • Mere energi og overskud i hverdagen
  • At mindske forekomsten af oppustet mave
  • En bedre fordøjelse
  • Et forbedret immunforsvar
  • Et boost til dit stofskifte og din forbrænding.

OurDetox forhandles også hos:

Luxplus.dk Luxplus.dk
Spin og vind Spinner icon