Din kurv

Luk
Din kurv er tom.
Subtotal (inkl. moms): 0,00 kr

Influencers

Vil du være influencer for OurDetox?

Vi ved, hvor stor en effekt vores detox-teer kan have. Vi vil derfor gerne hjælpe så mange som muligt med at få en krop i balance. Til dette formål har vi brug for dig, der kan sprede budskabet om vores produkter.

 

Vi søger influencers, der kan promovere og give feedback på vores originale 14 dages detox-te. I fremtiden vil vores udvalg blive udvidet med andre produkter også. Der vil derfor være mulighed for at teste flere produkter med tiden.

 

Kort om vores 14 dages detox-te

Vi har udvalgt særlige ingredienser, der hver især er kendetegnet ved egenskaber, der er gode for kroppen. Vi har lavet en unik sammensætning af naturlige ingredienser til en urtete. Denne urtete er med til at udrense kroppen for giftstoffer og toksiner på en nem og naturlig måde.

 

Vores detox-te resulterer i en masse skønne fordele. Du vil blandt andet opdage, at du får:

  • Fornyet energi og mere overskud
  • En bedre fordøjelse
  • Mindre oppustet mave
  • Forstærket dit immunforsvar
  • Boostet dit stofskifte og din forbrænding.

 

Lyder det som noget for dig?

Er du interesserer i at blive influencer for os? I første omgang har du mulighed for at få 15% på vores detox-te.

 

Brug rabatkoden: influencer

 

Dernæst skal du teste produktet og give feedback til dine følgere på sociale medier. I den forbindelse skal du tagge OurDetox på billedet og benytte hashtagget: #ourdetox. På den måde kan vi se dit opslag og vurdere, om der er potentiale for et succesfuldt samarbejde. Derudover giver du også tilladelse til, at vi må reposte dit billede og opslag.

 

Ser vi muligheden for et succesfuldt samarbejde, vil vi tage kontakt til dig. I den forbindelse vil der i fremtiden være mulighed for at lave løbende aftale om, at du kan modtage gratis produkter, som du kan teste og promovere.

 

Har du spørgsmål til det at være influencer for os, er du altid velkommen til at kontakte os på hej@ourdetox.dk.

Spin og vind Spinner icon