Din kurv

Luk
Din kurv er tom.
Subtotal (inkl. moms): 0,00 kr

Få mere energi i hverdagen ved hjælp af te

28. februar 2020
Få mere energi i hverdagen ved hjælp af te

Føler du dig træt hele tiden, eller kunne du bare godt tænke dig at have mere energi og overskud til de ting, der betyder noget for dig? Så er du så heldig, at naturen omkring os er propfyldt med mirakelmidler, der kan give dig et effektivt energiboost.

En række af disse geniale naturlige ingredienser har vi samlet i vores Day Energy Tea, som dermed kan hjælpe dig med at få energien og overskuddet tilbage. Der er ikke så meget hokuspokus i det, blot masser af kærlighed og naturlig energi hentet fra nogle af de mange fantastiske planter, blomster og frugter, der findes omkring os. 

I dette blogindlæg kigger vi nærmere på, hvordan du kan opleve at få mere energi i hverdagen ved hjælp af blandt andet vores energite. Mangler du energi, er du således landet det rette sted.

God læselyst – og held og lykke med at bekæmpe den manglende energi!

Hvorfor er jeg træt hele tiden?

Træthed er en finurlig størrelse, og det er ikke muligt at komme med ét endegyldigt svar på, hvorfor du føler dig træt hele tiden. Træthed kan hænge sammen med en række både fysiske og psykiske sygdomme og problematikker, og derudover bliver du naturligvis træt, hvis du sover for lidt, eller hvis din søvn er af for dårlig kvalitet.

Får din krop ikke de vitaminer, den har brug for, kan du ligeledes opleve at blive træt. Det sker for eksempel, hvis ikke du spiser sundt og varieret. Mangel på jern kan ligeledes medføre træthed, og det samme kan manglende motion.

Hvis ikke du fejler noget, men alligevel oplever ekstrem træthed, er der gode chancer for, at det skyldes din livsstil. Sørg derfor for at være opmærksom på, hvad du spiser, så du får alle de næringsstoffer, du har brug for. Sørg derudover for at bevæge dig, da manglende motion kan føre til manglende energi. Har du brug for at booste dit energiniveau, kan du gøre det ved hjælp af diverse kosttilskud eller ved hjælp af for eksempel vores Day Energy Tea, som er fyldt med naturlig energi.

Kan man bekæmpe ekstrem træthed med te?

Om du kan bekæmpe din mangel på energi med te, afhænger naturligvis af, hvad trætheden skyldes. Er du overordnet set sund og rask, men oplever blot, at du mangler energi og overskud, vil du med største sandsynlighed kunne få glæde af vores Day Energy Tea, som netop er en te, der giver energi til dagens gøremål.

Vores te er sammensat af en række naturlige ingredienser, som hver især kan bidrage til, at du får mere energi og overskud. Selvom teen er ret fantastisk, hvis vi skal sige det selv, er den naturligvis ingen mirakelkur. Den kan give dig et energiboost og hjælpe dig med at forbedre dit generelle velvære, men du bør naturligvis fortsat efterstræbe at spise sundt og få søvn og motion nok.

Få mere energi takket være blandt andet rooibosblade

Vores Day Energy Tea indeholder blandt andet rooibosblade, som er kendt for deres mange gode sundhedsmæssige egenskaber. Blandt andet gælder det, at rooiboste indeholder en stor mængde vitaminer og mineraler – herunder jern. Kroppen er i stand til at optage hele 80 % af næringsstofferne fra rooiboste, og du kan således få dækket en del af dit jernbehov ved hjælp af netop denne type te.

Rooibosblade kan forbedre forholdet mellem inaktivt og aktivt kortisol i hjernen. Kortisol dannes, når du befinder dig i pressede situationer, og er du for eksempel stresset, vil dit kortisolniveau konstant være forhøjet. Er kortisolniveauet konstant forhøjet igennem en længere periode, kan det medføre en række helbredsmæssige udfordringer. Blandt andet kan du opleve at få søvnproblemer og generelt være træt hele tiden. Rooiboste virker stressreducerende og kan dermed indirekte medvirke til, at du får mere energi.

Brug din energi i kroppen på det, der er vigtigt for dig

Når du er syg, oplever du helt sikkert at være mere træt end ellers. Det skyldes, at kroppen bruger energi på at bekæmpe den virus, der er i kroppen. Hvis du har et stærkt immunforsvar, bliver du ikke så nemt syg, og her har vores Day Energy Tea også en gavnlig effekt. Teen indeholder nemlig en række ingredienser, som er med til at forstærke dit immunforsvar, så din krop hurtigere og nemmere kan bekæmpe diverse vira. Blandt andet indeholder teen ingefær og pebermynteblade, og begge disse ingredienser er utrolig gavnlige for dit immunforsvar.

Ud over at din krop bruger energi på at bekæmpe vira, bruger den en masse energi, hvis du har en infektion i kroppen. Antiinflammatoriske ingredienser såsom ingefær, granatæble, garcinia cambogia og papaya i vores te gør, at din krop effektivt kan bekæmpe infektioner uden at bruge en masse energi på det.

Mange har nærmest kroniske betændelsestilstande i kroppen, som kan være svære at opdage, men som blandt andet kan føre til, at du føler dig træt hele tiden. Ved at indtage antiinflammatoriske mad- og drikkevarer kan du bekæmpe disse betændelsestilstande og derved få mere energi til de ting, der er vigtige for dig.

Få mere energi ved at booste dit stofskifte

Hvis du føler, at du mangler energi, kan det faktisk skyldes et for lavt stofskifte. For lavt stofskifte fører typisk til et stort søvnbehov og kan desuden resultere i, at du generelt føler dig uoplagt. En række af ingredienserne i vores Day Energy Tea kan hjælpe dig med at booste din forbrænding og kan derved medvirke til, at du får mere energi. Det gælder blandt andet den kinesiske oolongte, der indgår i vores energite.

Få det bedste energiboost ved Day Energy Tea og Night Time Tea

Hvis du føler, at du er meget træt, og du ingen energi har, kan du med fordel investere i vores Day Energy Tea. Den indeholder masser af nøje udvalgte naturlige ingredienser, hvoraf nogle af dem i umindelige tider er blevet brugt som naturmedicin mod træthed. Vores skønne te, der giver energi, indeholder næringsrige ingredienser med et højt indhold af mineraler, spormineraler og vitaminer. Får din krop ikke de næringsstoffer, den har brug for, vil du opleve at mangle energi, og eksempelvis er vitamin C og vitamin D vigtige vitaminer mod træthed.

For at få mest muligt ud af vores Day Energy Tea anbefaler vi, at du kombinerer den med vores Night Time Tea. Sidstnævnte hjælper dig blandt andet til at få en god og stabil nattesøvn, hvilket selvsagt kan bidrage til, at du får mere energi og overskud. Herudover indeholder Night Time Tea – akkurat ligesom vores energite – en masse næringsrige ingredienser, som på hver deres måde hjælper dig med at blive sundere og dermed få mere energi.

Hvis du mangler energi og overskud, men du ikke har nogen lidelser, der er årsagen hertil, er det typisk din livsstil, du skal kigge på. At spise sundt og varieret og få nok søvn og motion er det bedste middel mod træthed, og vores energite kan naturligvis ikke stå alene i stedet for en sund livsstil. Ved hjælp af vores te kan du imidlertid give dig selv et endnu større energiboost, så du får mere overskud til de ting, der betyder noget for dig. 

God fornøjelse!

Skriv en kommentar

Spin og vind Spinner icon