Din kurv

Luk
Din kurv er tom.
Subtotal (inkl. moms): 0,00 kr

Detox-te – Udrensende te fra OurDetox

4. maj 2019
Detox-te – Udrensende te fra OurDetox

 

 

Du har sikkert hørt om detox-te før. Der findes nemlig flere forskellige muligheder. Hos OurDetox har vi brugt rigtig langt tid på at finde frem til den helt rigtige kombination af ingredienser, som rent faktisk har en virkning.

 

I dette indlæg gør vi dig klogere på, hvorfor vores detox-te kan være en perfekt løsning for dig. Vi kommer ind på ingredienser, hvordan det virker og meget mere. Læs med og bliv klogere på, hvad vores udrensende te kan gøre for dig.

 

Hvad indeholder vores detox-te?

Vi starter med at tage et kig på, hvad det er for nogle ingredienser, du finder i vores detox-te. Det kan nemlig give dig en bedre fornemmelse af, hvad det egentlig er, du får.

 

I vores detox-te finder du kun naturlige ingredienser. Vi har nøje udvalgt alle ingredienserne for at skabe den perfekte sammensætning. Det er nemlig denne sammensætning, der giver de bedste resultater.

 

Når du benytter vores udrensende te, får du også et produkt, der er 100% naturligt. Du skal derfor ikke være bekymret for unødvendige kemikalier og lignende.

 

Kigger vi nærmere på selve ingredienserne i vores originale 14 dages detox-te, har vi lavet en blanding med:

  • Sennablade
  • Psyllium
  • Kamille
  • Ingefær
  • Granatæble
  • Papaja
  • Mælkebøtteblade

 

Hver og en ingrediens gør noget helt særligt for den udrensende te. De har nemlig hver især nogle helt fantastiske egenskaber, som din krop vil elske.

 

Disse ingredienser gør også, at vores detox-te er sprængfyldt med en masse vitaminer og mineraler. Det er også noget, som din krop vil lappe i sig med stort velbehag.

 

Hvordan fungerer den som en udrensende te?

Nu spørger du nok: ”Hvordan fungerer den som en udrensende te?” Det er egentlig meget simpelt. Kombinationen af de skønne ingredienser giver en udrensende effekt. Der er flere af ingredienserne, der hjælper dig med at rense kroppen for giftstoffer og toksiner.

 

Du bliver udsat for giftstoffer hver eneste dag. Det er eksempelvis kemikalier, der kan være i luften fra bilos. Det kan også være fra kemikalier i husholdningen, som for eksempel diverse rengøringsmidler og lignende. Det er derfor svært at komme helt udenom giftstoffer i hverdagen.

 

Toksiner er også en form for giftstof. Det vil dog i stedet stamme fra biologiske materialer og ikke kemiske materialer som giftstoffer. Toksiner kan for eksempel være forskellige virusser, som vi kan blive syge af.

 

Grundlæggende er kroppen egentlig selvrensende, når det kommer til disse giftstoffer og toksiner. Det kan du læse mere om her altduskalvideomdetox. Der er dog flere, der argumenterer for, at vores moderne levemåde gør, at vi bliver udsat for en større mængder giftstoffer og toksiner.

 

Derfor kan det være svært for kroppen at følge med. Der kan af den grund ophobe sig giftstoffer og toksiner i kroppen, som systemet ikke når at få udskilt. Det er noget, der kan sætte sine spor på kroppen. Det kan derfor være en stor fordel med en udrensende te.

 

Den udrensende te har nogle egenskaber, der går ind og renser for disse giftstoffer og toksiner. De vil blive udskilt helt naturligt fra kroppen i enten urinen eller afføringen. Vores udrensende te kan derfor hjælpe med at kickstarte systemet, så du får bugt med de giftstoffer og toksiner, som du har i kroppen.

 

Det er derfor en nem og effektiv måde til at få udrenset kroppen. Udrensningen bringer flere fordele med sig, som du tydeligt vil kunne mærke.

 

Oplev de fantastiske resultater ved vores udrensende te

Når du bruger vores detox-te, vil du hurtigt opleve mærkbare resultater. Udrensningen sørger nemlig blandt andet for at kickstarte din krops indre sundhed.

 

Med vores udrensende te vil du opleve en fornyet energi. Din krop kan være et skridt bagud med at få udskilt giftstoffer og toksiner, inden du går i gang med vores detox-te. Det betyder, at den hele tiden arbejder på højtryk for at kunne følge med.

 

Det er noget, der kan dræne på din energi. Ved at hjælpe kroppen med at komme af med giftstoffer og toksiner i kroppen giver du den mulighed for at indhente det, den hele tiden prøvede at nå. Du sparer derfor en masse energi på det punkt. Det betyder, at du har energi og overskud til andre ting, som du hellere vil lave i hverdagen.

 

Energi og overskud er ikke det eneste, du vil opnå med vores detox-te. Du vil også opleve, at du får en bedre fordøjelse. Flere af ingredienserne i vores detox-te er med til at fremme en bedre fordøjelse. Har du problemer med maven, kan denne detox-te derfor være den perfekte løsning.

 

Den udrensende te går ind og renser ud i tarmene. Det er med til at sætte din maves funktion i balance. På den måde kan du føle et større velvære. Det kan nemlig være yderst frustrerende, hvis du har problemer med fordøjelsen på den ene eller anden måde.

 

Når du får en bedre fordøjelse, vil du også opleve, at du mindsker forekomsten af oppustet mave. Det kan være yderst irritabelt at have en oppustet mave. Det er først og fremmest ubehageligt, men det kan også være frustrerende, at ens mave pludselig bliver pustet op som en ballon. Dette slipper du dog for, når du får udrenset kroppen og får en bedre fordøjelse.

 

I vores detox-te finder du også ingredienser, som styrker dit immunforsvar. Det betyder, at du lettere kan slippe udenom bakterier og virusser, der kan gøre dig syg. Med et styrket immunforsvar vil du have et bedre udgangspunkt for at kunne modstå sygdom. Du vil derfor føle dig mere frisk, da du kommer udenom de typiske forkølelser og lignende, der hele tiden florerer.

 

Med vores udrensende te vil du også opleve, at du giver et boost til dit stofskifte og din forbrænding. Sammensætningen af de naturlige ingredienser vil sætte gang i kroppen. Vores detox-te kan derfor være en rigtig god måde at kickstarte et vægttab, hvis det er det, du ønsker.

 

Slip for det store og uoverskuelige detox-kit

Vi har sørget for en unik blanding af naturlige ingredienser, der netop giver dig mærkbare resultater. Vi har dog også gjort meget ud af, at det skal være nemt for dig. Det skal ikke være besværligt. Du har derfor ikke behov for det helt store detox-kit.

 

Ved andre detox-kure ses det ofte, at du skal bruge en masse smarte remedier. Det kan dog hurtigt virke overskueligt. Vi har derfor gjort det enkelt for dig med et simpelt detox-kit. Det består grundlæggende bare af vores fantastiske detox-te. Mere skal der ikke til.

 

Du skal derfor ikke bekymre dig om et forvirrende detox-kit, hvor du hele tiden skal være opmærksom på, hvad det er, du skal bruge på forskellige tidspunkter. Med vores enkle detox-kit skal du kun forholde dig til vores udrensende te.

 

Detox-te kur – uden at være en kur

Mange tror, at en detox indebærer en kur af en eller anden art. Det er dog ikke helt tilfældet med vores detox-tekur. Selvom vi kalder det en detox-te kur, skal du ikke bekymre dig om, at du skal følge en streng diæt, for at du kan drage fordel af de skønne resultater fra vores detox-te.

 

Med vores detox-tekur kan du spise, som du plejer. Det betyder, at du ikke skal lave det store om i dine daglige vaner. Vores detox-tekur er derfor ikke som en traditionel kur.

 

Det betyder også, at du ikke skal lide sult. Det anbefales dog, at du spiser sundt og varieret. Der er altså ikke nogen regler for, at du skal faste i løbet af dagen. Alt dette besvær slipper du for med vores detox-tekur.

 

Vi anbefaler, at du drikker rigeligt med vand, når du benytter dig af vores detox-tekur. Det hjælper nemlig med udrensningsdelen. Drik gerne op til to liter vand hver dag. Det er dog også det eneste, du som sådan skal forholde dig til. Du får derfor en detox-tekur, der er til at forstå og forholde sig til.

 

Så nemt er det at bruge vores detox-te

Når du skal i gang med vores detox-te, er det forholdsvist nemt at komme i gang. Vi anbefaler, at du drikker den om morgen. Det kan enten være på tom mave eller sammen med din morgenmad.

 

Fordelen ved at drikke den om morgen er, at du allerede helt naturligt har fastet i løbet af natten. Når du drikker den om morgen, vil din krop derfor være bedre i stand til at tage imod ingredienserne i teen. Du vil af den grund opleve bedre resultater. Derudover slipper du også for at skulle faste i løbet af dagen for at få samme resultater, som hvis du for eksempel hellere ville drikke vores detox-te midt på dagen.

 

Den udrensende te er forholdsvis nem at lave. Du putter en tepose i 200 ml kogende vand. Derefter skal du blot lade teen trække i 5-7 minutter. Du har derefter en velsmagende te med en masse skønne egenskaber.

 

Velsmag har været i højsædet for os, da vi skulle lave vores detox-te. Det skal nemlig være en kop te, du kan sidde og nyde. Vi ved, at der ellers kan være stor risiko for, at du kører sur i det.

 

Vi har sørget for en forfriskende smag, der især emmer af pebermynte. Derudover har vi også gjort meget ud af, at vores detox-te skal have en sødlig smag. Vi har derfor sødet teen med stevia, som er et naturligt sødemiddel, der ikke påvirker dit blodsukkerniveau. Du kan derfor drikke den med god samvittighed. Den søde smag betyder også, at du ikke behøver at søde den med sukker eller sødetabletter.

 

Få del i de mange fordele ved at finde din detox-te her

Kommentarer (4)

Maria, 24. September 2020

Hvor kan man se hvor meget en pose te indeholder ?

Helle kroman , 28. February 2020

Hej
Jeg vil bestille 1 detox pakke med en ekstra pose, men kan ikke bestille.
Har en kode “Velkommen”

Kamal foulane, 27. October 2019

Jeg vil prove product

Pia, 27. October 2019

Hvor tit skal man tage teen, altså efter de 14dage??? Har taget den nu i 5dage, i morges vågnede jeg kl 6, ja og følte jeg var fuld af energi, har startet min gåtur op igen.. Dejligt. Tak for den. Mvh Pia Randrup

Skriv en kommentar

Spin og vind Spinner icon